Aloe Vera

Populära Aloe vera från Forever Living Products

Det är kanske inte självklart att just arten Aloe Barbadensis Miller är den som används av Forever Living Products. Faktum är att av över 400 arter Aloe vera i världen är det denna suckulenta växt – med sina gröna, knubbiga blad – som utnyttjats för sina fantastiska egenskaper i över tusentals år – redan av de gamla grekerna. Aloe Barbadensis Miller är en subtropisk planta som klarar att lagra mycket vatten. I dess blad finns en trögflytande gelé som förutom vatten innehåller en unik blandning av ämnen. Denna värdefulla Aloe vera gelé är sedan starten 1978 basen för Forever Livings produkter.

ALOE VERA – FRÅN PLANTA, TILL PRODUKT, TILL DIG

Aloe vera-produkter av högsta kvalitet kräver råvaror av samma kaliber. Forever Living Products börjar från grunden med bördiga jordar som ger god växtkraft och mycket näring till plantorna i ett klimat med över 2 000 soltimmar per år. Varje planta tas som ett rotskott från ett moget exemplar. När plantan är ungefär tre år skärs de mogna bladen av för hand och transporteras vidare för att renas och stabiliseras. Att processen är snabb är oerhört viktigt för att råvaran ska hålla sig fräsch. Endast den finaste innergelén används från Aloe vera-bladen. För att inte utarma jorden praktiseras växelbruk.

Allt på Forever Living Products kretsar kring Aloe vera. Det avspeglas inte minst i kunskapen om Aloe vera och det breda utbudet av Aloe vera-produkter. Aloe vera från Forever Living älskas av oändligt många och marknadsförs av Forever Livings återförsäljare i drygt 160 länder.